Serietips: WILD INSTINCT

När jag sitter och pluggar eller jobbar hemma, eller om jag bara går runt och städar och pysslar med saker tycker jag om att ha något i bakgrunden. Musik är ju såklart något jag uppskattar, men ska jag lyckas ha fokus har jag svårt att ha bra musik igång i bakgrunden. Jag hakar ofta på och börjar sjunga med i låtarna och då tappar jag lätt fokus på det jag höll på med. Är det bara jag?

Så när jag vill ha något i bakgrunden men samtidigt vill behålla fokus gillar jag att ha något mysigt igång på TV:n. Hjärntvätts-TV a la dokusåpor går fetbort, jag fastnar alltid eller så utsöndrar kroppen stresshormoner för att jag blir så jävla irriterad. Gött när man är sjuk och hatar livet kanske, men mindre gött om man vill ha bra energi i hemmet.

Så vad kan man då slå på? Naturdokumentärer är en favorit här i alla fall. Senaste jag hittat, som är supermysig och sprider ett sådant där magiskt och mysigt lugn i bakgrunden utan att ta över, är Wild Instinct. Perfekt nu inför kursslut och en massa ensamma dagar med tentaskrivande! Ni hittar den bland annat på Viaplay HÄR.

Vad brukar ni ha på i bakgrunden när ni går hemma och inte vill ha det helt tyst?

 
Alla, Film/Serier | |
#1 - - Tottie:

Åh, den ska jag fan spana in! :) (Jag kan dock inte ha på naturdokumentärer som bakgrundsljud för att jag fastnar för mycket i dem också, men nu när jag inte behöver plugga är det ju ett bra tidsfördriv om kvällarna)

Svar: ah jag brukar se om dem senare, fastnar också lätt men just natyrdokumentärer är så rogivande att jag kan ha de igång utan att störas av dem :)
Svatantrya

Upp