5 underliga saker med mig

1. När jag var liten hade jag en katt som hette Gustav. Han var förmodligen en utslängd sommarkatt som vi tog hand om. Han hade krokig svans och var ungefär lika speciell som jag. Han blev min bästa vän och i källaren där han bodde (pga min brors allergier och att mina stallkläder ändå hängde där vilket resulterat i en no go-zon för min lillebror) brukade vi bygga kojor av stolar och filtar. Sedan byggde jag ett altare i kojan där jag satt med min katt och bad för alla djurs skull och planerade hur vi skulle bygga övergångsställen åt sniglar. 3000 spänn i böter skulle det minsann vara om man körde över en. Big plans girl, BIG PLANS!

2. Jag kan må illa från ingenstans och då är det oftast att jag behöver nysa men kroppen har inte fattat det än. Så då brukar jag gå och framkalla nysningar, sen mår jag bättre. Aldrig hört någon annan som mår illa av att ha en nysning på gång.

3. Jag har inga problem med att bli smutsig, men hatar verkligen att bli slemmig om händerna. Som liten försökte mamma sig på att sätta mig och min farfar (som var likadan) i terapi där vi fick leka med fingerfärg. Det slutade i många tårar och en del våldsamheter. Idag tvättar jag fortfarande händerna mellan varje ägg jag knäcker och började senast i påskas gråta för att jag var tvungen att ta i inlagda persikor. Helt jävla normalt.
 
4. Jag har alltid älskat naturen och att gå på äventyr. Som liten gick jag ofta i den lilla dungen i närheten av huset för att "hitta äventyr". Jag hade en livlig fantasi och minsta lilla fynd blev en hel historia i mitt huvud. Än i dag beger jag mig ibland iväg på jakt och det slutar ofta med att jag målar upp värsta deckarhistorierna och hoppas på att hitta lik eller arkeologiska fynd från en svunnen tid.
 
5. Jag har som sagt sjukt livlig fantasi. För ett tag sedan gick jag förbi något som såg ut som en rånarluva. Efter det kunda jag inte släppa tanken på att om jag tagit upp den och sedan ringt polisen och den hade visat sig vara med i ett rån nyligen så skulle mitt DNA funnits på den och då skulle jag kanske blivit häktad för ett rån jag inte begått och blivit en sådan där oskyldigt dömd som man skriver om i media. Det ballar ofta ur, det är inget ovanligt.

Jag längst upp till vänster, tillsammans med några av mina syskon/kusiner och min farmor och farfar.
 
Alla, Q/A | |
Upp