En tur till badet

Ola var varm och jag behövde minst sagt komma ut en sväng. Dessvärre bjöd den svenska sommaren på mer värme men mindre sol så vi bestämde oss för att hoppa stranden och drog en sväng till badhuset istället. 

Fick även ställa upp och bli livräddad av en liten kille som skulle ta ett nytt märke och jag råkade vara den enda i simhallen liten nog för att matcha hans storlek. Stackars grabben var nog precis i början av puberteten och blev märkbart nervös när badvakten slänger fram en vilt främmande tjej i enbart en pytteliten baddräktsom han skulle vrida och vända på. Han var dock jätteduktig och även jag fick friska upp minnet lite om hur man gör. 

Alla, Vardag | | En kommentar |

Byte av bloggportal!

Så mitt i tentaskrivandet blev det beslutat att jag kommer att byta bloggportal och även blogga under den enkla adressen svatantrya.se. Detta är dock inget som kommer ske över en natt utan något jag jobbar på just nu. Jag kommer hålla er uppdaterade!

När vi ändå är igång och har bloggångan uppe, vad vill ni se mer av i bloggen? Jag försöker att inte driva en vanlig stureplansblogg, utan snarare tvärtom, men det gör det också svårare och snävare i vad tusan ni faktiskt tycker om att läsa om. Mina tråkiga och mer analyserande inlägg om omvärlden slipper ni inte ifrån, de är en stor del av mig och det som överhuvudtaget får mig att vilja nå ut till människor.
 
Kom med förslag så blir vi det bästa alternativet till Blondinbella sedan antika Grekland!

Angående bilden: ....blubb?
 Alla, Vardag | | Kommentera |

Uppe med solen

God morgon! Hoppas ni sovit gott. Själv har jag haft ångest och en sambo som pratat i sömnen.

Idag är det sista dagen jag är ledig för studier. Kommer kännas så svårt att vara på jobbet en hel dag imorgon! Speciellt efter att inte ha varit där alls på drygt två veckor. Ännu tråkigare att jag inte lyckades sova längre än till 5 när jag väl hade chansen... Nåja, man kan ju hoppas att det betyder att det blir lätt att gå upp imorgon, men den som verkligen tror på det kan ju räcka upp en hand... Inte? Nej, tänkte väl det.

Såg i alla fall ingen mening med att ligga kvar i sängen och dra mig när jag ändå har så mycket att göra så jag klev upp för drygt en timme sedan och gjorde en liten frukost-smoothie och tänkte nog värma upp med en morgonpromenad och lite övrigt jobb här hemma innan tentorna får sig en omgång.

Hoppas ni får en fin dag!

Smoothie: banan, nektarin, ananas, tropiska frukter-mix, mynta, mandelmjölk.
Avokadoröra: Avokado, en skvätt mandelmjölk, äggfri majonäs, cintronpeppar och salt.
 
Alla, Mat, Vardag | | En kommentar |
Upp