Wait, what?

Okej, så det cirkulerar en sådan där facebook-status igen (varför blir aldrig mina virala? De är fan värda det.)... Ni vet en sådan där status där en arg, vit man har något sjukt viktigt att säga. Denna gången citerade denna vita, arga man koranen. Får ändå ge honom cred för sidhänvisningar, för så jävla bra koll har inte ens jag på Bibeln och jag gick på kyrkans barntimmar, I should be a fucking PRO! Det var ju givetvis inte så att den vita, arga mannen tyckte det som stod där var något bra, med all rätt, det är hyfsat sjuka saker faktiskt. Inledningen till inlägget var, som sig bör när en arg, vit man uttrycker sin ilska på Facebook "Är det såhär vi vill leva i Sverige?!". (Jag reserverar mig för eventuellt felcitat, det kan ha varit "ha det" istället för "leva".)

Och alltså, nej. Det vill vi väl fan inte?! Tänk vad hemskt om en bok skulle uppmuntra svenska medborgare att sälja sina döttrar, använda sig av slavar, kanske till och med sälja sina döttrar SOM slavar. Eller vem vill egentligen att ens snorunge till son ska bli stenad av byns befolkning för att han vägrar chilla ner och sluta vara uppnosig trots alla utegångsförbud. Och hur många gånger har man inte velat knulla under "THAT week" och bara "fuck this, vi kör med handduk över sängen"? Mhm, i en värld styrd av den här sörjan betyder det döden, för båda två. Och alla vet ju att man måste vara oskuld när man gifter sig? Är du inte? Trist, gift din inte säger jag. Din karls polare kommer stena dig till döds, helt enligt bokens regler. Är du bög behöver du inte oroa dig, du är förmodligen död sedan länge ändå. Men fatta ändå hur sjukt att man kan få supa ner sin pappa och sedan sätta på honom när han är full för att man vill bli gravid? Hela jävla Sverige kommer ju att svämma över av incestbarn och våldtäkt är ju därigenom också fullt tillåtet!

Ja, fy för i fan om det fanns en sådan bok som människor i Sverige skulle tro på!

Oh wait... Det finns det ju redan!

 
 
Alla, Politik/Samhälle | | Kommentera |

Snygg och bekväm i sommar

Eftersom att jag påminner mer om en flodhäst än en delfin i vattnet, är jag evigt tacksam för baddräktstrenden som gör det möjligt att köpa badkläder som inte glider av i mina försök att simma men samtidigt inte ser ut som något man köpt i byhålans enda klädesbutik med valfritt tantnamn. 

Denna skönhet är påväg hem till mig nu. Köpt på Ebay (vad annars?) och kostade under hundralappen. Kvalitén är ju säkert tveksam men med en svensk sommar behöver den ju inte tåla mer än ett par dopp ändå.


Alla, Outfits/Stilinspo | | Kommentera |

Nailzzz

Lyckades i alla fall smita iväg en timme och unna mig nya naglar idag. Råkade bli helt diskret och fashion. Hoppsan Kerstin! (Varför har just Kerstin alltid något med saken att göra? Måste googla detta genast.)

Anyway, yay or nay?

PS. Boken är ett hett tips även om jag just nu avskyr den.

Alla, Outfits/Stilinspo | | En kommentar |
Upp